Ciągle staramy się udoskonalać nasz serwis tak, aby odwiedzający go goście byli zadowoleni i chętnie do nas wracali. Jeśli drogi Użytkowniku masz jakieś propozycje czy uwagi mogące uświetnić naszą stronę, przekaż je nam koniecznie. Za wszystkie informacje będziemy bardzo wdzięczni.
Witam. Sprawa której nie mogliśmy jednoznacznie rozstrzygnąć. Czy bobry k/zalewu przetrwały zimę czy nie ? Wg. mnie wyniosły się bo nie ma świeżych śladów, ściętych drzew, gałęzi. Wg. łowiacych - grasuje tam cała banda która za chwilę spuści zalew, wywoła potop itd...
Czy ktoś wie coś konkretnego oprócz bajdurzenia powiedzmy...zawianych nieco gości ?
Niezapominajka napisał:
jaNo Ty sie po prostu wybierz nad zalew pospaceruj sobie wystarczy nawet tylko wkolo zalewu a sam zobaczysz czy sa te bobry czy nie
Problem jest w tym że chodziłem i patrzyłem. I nie zauważyłem świeżych śladów ich działalności więc zadałem pytanie. Czy przetrwały zimę ?
bobry się przeniosły do mnie do stawu.i wyploszyly żaby ryby i raki.popodgryzały drzewa i siedzą zadowolone.ale nikt ich nie przegania.niech tam sobie wiją gniazdko.